neopolis@neopolis.cat

PIONERS EN EL DISSENY I LA IMPLEMENTACIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS AL MÓN LOCAL

Des de NEÒPOLIS treballem en el disseny i la implementació d’aquests tipus de processos des de l’any 2008, on els municipis que duen a terme processos de pressupostos participatius és podien comptar amb els dits d’una mà. Som pioners.

A dia d’avui, ja són més d’un centenar els pobles i ciutats de Catalunya que compten – com a mínim – amb una primera experiència en aquest sentit. 

Si voleu implementar un procés d’aquestes característiques per primera vegada al vostre municipi, o millorar el funcionament del que ja teniu implementat no dubteu a contactar amb nosaltres, som garantia d’exit. Clica aquí i posat en contacte amb nosaltres:

Contacte

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

A banda d’oferir-vos assessorament per al desenvolupament de totes les fases del procés (disseny del model, dinamització d’espais participatius, gestió interna del procés, estratègia de comunicació, etc.) també hem creat eines online per tal d’informar, pemetre a la ciutadana enviar propostes de forma telemàtica i realitzar el vot de forma online a la fase final del procés.

A continuació podeu veure alguns exemples de les plataformes de vot online que hem dissenyat. El més destacat és la usabilitat i l’accessibilitat de la nostra plataforma, cosa que ens fa líders pel que fa als percentatges de participació que s’acaben aconseguint. 

       Plataforma de votació online creada per Neòpolis per las pressupostos participatius de Vilobí d’Onyar 2019

Plataforma de votació online creada per Neòpolis per las pressupostos participatius de la Garriga 2019-2020

       Plataforma de votació online creada per Neòpolis per las pressupostos participatius de Torreles de Llobregat 2019  

 

A banda de l’àplicatiu de vot (que s’usa a la fase final del procés) aquí podeu veure algun exemple de la Plataforma Neòpolis que serveix per dinamitzar online tot el procés (des de la fase inical de recollida de propostes, fins a la votació)

Plataforma integral de Neòpolis dels pressupostos participatius del Masnou 2020-2021

Plataforma integral de Neòpolis dels pressupostos participatius de Bescanó 2020

Plataforma integral de Neòpolis dels pressupostos participatius de Cassà de la Selva 2020

© Neòpolis 2024

Buscar