neopolis@neopolis.cat

Qui som?

Som una consultora amb més de 19 anys d’experiència especialitzada en generar innovació social i dotar d’intel·ligència les polítiques públiques. Avui els governs afronten el doble repte de gestionar situacions econòmica i socialment complexes, i a la vegada reconstruir la confiança perduda. Avui en dia, més que mai, cal que les decisions polítiques comptin amb el suport, l’aval, la legitimitat i la saviesa comunitària que sorgeix quan som capaços de fer emergir  la intel·ligència col·lectiva de les nostres comunitats. Participar més i millor augmenta la qualitat democràtica i ens reconcilia amb la nostra condició de ciutadans. Però som conscients que endegar processos d’aquestes caractarístiques no és senzill. Sovint hi ha més dubtes que certeses. Per aquest motiu comptem amb un catàleg de serveis i una xarxa de professionals a l’alçada del repte. Donem suport, acompanyem, assessorem i treballem colze a colze amb les institucions públiques, a qui transmetem els nostres aprenentatges i experiències. Cal avançar cap a la innovació democràtica, el bon govern i la participació ciutadana, en tant que instruments per transformar la realitat i fer front amb garanties d’èxit a la complexitat dels problemes del segle XXI.


Daniel Tarragó

Sociòleg. Professor asociat del Departament de Sociologia de la UAB. Autor de diversos estudis i recerques d’investigació sobre el món de l’administració pública. Conferenciant i docent de seminaris, cursos, màsters i postgraus sobre participació, democràcia, gestió i innovació pública i planificació estratègica en distintes universitats, instituts i escoles d’administració pública de l’estat espanyol i de llatinoamèria. Cofundador i soci-director de NEÒPOLIS. Col·labora amb els mitjans escrits i participa en xerrades i conferències com ara aquesta sobre el futur de la participació política.

 

Gerard Quiñones

Politòleg. Professor col·laborador del postgrau de Resolució de Conflictes Públics de la Fundació Universitat de Girona. Cofundador i soci-director de NEÒPOIS. Col·labora amb mitjans escrits on reflexiona sobre temes del món local com ara la innovació a l’àmbit públic.

Gerard Quiñones

T’agradaria conèixer més sobre el nostre projecte?

© Neòpolis 2024

Buscar