neopolis@neopolis.cat

Consultes i referèndums

Dissenyem, dinamitzem i coordinem consultes ciutadanes

Us oferim suport i assessorament per a la realització de consultes populars i/o referèndums, un instrument de democràcia directa que us permetrà consultar a la ciutadania sobre qüestions específiques del municipi, a través de l’organització d’una votació.

Per dur a terme aquest instrument amb les garanties democràtiques i metodologies apropiades posem a la vostra disposició tots els nostres coneixements, experiència i tecnologia. Des del disseny del projecte, l’assessorament per a realització de la campanya informativa incial, la creació i dinamització dels òrgans de control necessaris i l’assessorament jurídic, si s’escau, així com la creació de la plataforma tecnologica per tal que els ciutadans puguin votar en línia.

– Aplicatiu de vot en línia de Neòpolis per escollir entre distintes propostes

– Aplicatiu de vot en línia de Neòpolis per vehicular una consulta popular amb dues opcions de resposta (exemple Torredembarra, exemple Viladecavalls)

– Aplicatiu de participació en línia de Neòpolis per dur a terme multi consultes o enquestes amb control d’identitat (exemple Palafolls, exemple Lloret de Mar)


Posa't en contacte

      © Neòpolis 2024

      Buscar