neopolis@neopolis.cat

Passeu, passeu…

16/10/2009

ull

Hola! Estreno bloc. I em fa il·lusió. M’imagino que amb el pas del temps aniré definint amb més detall els continguts i la utilitat del NEOBLOC. Això de la retroactivitat ens pesa molt als que ens dediquem a la recerca social i a promoure processos participatius… En tot cas, existeixen un seguit d’idees que, com a punt de partida, tinc bastant clares:

  • L’actualitat social i política, el món local i la participació ciutadana són temes que m’interessen i sobre els que tinc ganes de compartir opinions i reflexions.
  • Voldria aprofitar el meu dia a dia professional a www.neopolis.cat per nodrir de contingut pràctic alguns dels meus apunts.
  • La possibilitat de compartir idees, reflexions, inquietuds i preocupacions m’atrau.

En definitiva doncs, si em deixeu ser sincer, la meva intenció passa per emular les tertúlies amb els companys de la Facultat de Ciències Polítiques al bar de la Plaça Cívica de la UAB, o les múltiples reflexions que he compartit amb el meu company de viatge al front de Neòpolis, el sociòleg Daniel Tarragó. Tot,  aprofitant les possibilitats que ens obren avui les noves tecnologies. Així de fàcil, així de clar. Com diu en Sisa a “Qualsevol nit pot sortir el sol”:

“Oh ! Benvinguts ! Passeu, passeu, de les tristors en farem fum. Que casa meva és casa vostra si és que hi ha… cases d’algú”

 


© Neòpolis 2024

Buscar