neopolis@neopolis.cat

Ja em començat les tasques de treball de camp del NEOBARÒMETRE 2018. La desena entrega de la col·lecció d’estudis propis de NEÒPOLIS que enguany també versarà sobre els pressupostos participatius

27/02/2018

Des de Neòpolis estem duent a terme el treball de camp del NEOBARÒMETRE 2018, la que serà la desena entrega de la col·lecció d’estudis propis de Neòpolis, que enguany  té per objectiu analitzar els processos de pressupostos participatius culminats durant l’any 2017 per un bon grapat de municipis del país. Les entrevistes a tècnics i polítics responsables encarregats de liderar aquests processos les hem començat a finals del mes de febrer i està previst finalitar-les durant el mes d’abril.

Aquesta nova recerca, els resultats de la qual estaran dispobibles a finals d’any, vol ser la continuació del NEOBARÒMETRE 2017 (el qual teniu disponible en obert a la nostra web) on ja varem analitzar 16 experiències d’uns processos que s’han convertit en l’instrument estrella de la participació ciutadana al món local. Serà un plaer compartir els resultats amb vosaltres quan el tinguem enllestit!

Neobaròmetre

 

Etiquetes


© Neòpolis 2024

Buscar