neopolis@neopolis.cat

Participació ciutadana

Dissenyem i dinamitzem processos de participació ciutadana i activem i supervisem òrgans i estructures de participació.

Baròmetre inclusiu

Creem aquest instrument quantitatiu per disposar de dades i indicadors a mida que ens permetin dissenyar polítiques inclusives de caràcter preventiu i assistencial

Planificació estratègica

T'ajudem a valorar la situació actual, apostar per un escenari de futur, i preparar-te per arribar-hi en les millors condicions.

Neobaròmetre 2017: Pressupostos participatius

Us presentem la novena entrega del Neobaròmetre, col·lecció d'estudis propis de Neòpolis, que enguany analitza 16 experiències de pressupostos participatius dutes a terme durant l’any 2016 per a diversos ajuntaments catalans. Els resultats de l'informe ens permeten conèixer com està evolucionant la implantació d'aquesta eina participativa, quins models s'estan aplicant i quines són les claus de l'èxit d'aquests processos. A més, trobareu una anàlisi sobre les metodologies més aropiades per tal d'involucrar a la ciutadania al llarg del procés, generar la intel·ligència col·lectiva necessària per recollir propostes que aportin valor afegit al municipi, etc.

També hem elaborat una Guia ràpida de 16 consells pràctics sobre com dur a terme un procés de pressupostos participatius sense morir en l'intent.

Ens fan confiança

Últimes notícies

© Neopolis 2019

Buscar